Eurostil - stil și calitate europeană

Luni - Vineri : 8:00 - 18:00

  • Română
  • Русский
  • Adresa Fabrica Eurostil

    Or. Bălți, str Aerodromului 62

  • 0231 89000

    076 774 477

Care sunt cazurile de Garanție?

Dacă aleg acoperiș de tiglă metalică nu va suna prea tare în caz de ploaie?

Da, țigla metalică datorită proprietăților fizice a meterialului din care este realizată, are tendința de a produce sunet, care este deranjant doar în cazul când stați direct sub acoperiș. Ținem să vă asigurăm că un acoperiș din țiglă metalică, bine montat, unde se folosește o țiglă de grosime corespunzătoare ( nu mai mică de 0,45 mm) nu va suna mai tare decât orice alt acoperiș. Și plus la acestea podul casei Dvs realizat din beton sau chiar lut, este o izolație fonică suficientă pentru a avea nopți liniștite pe timp de ploaie. Doar în cazul mansardelor recomandăm o izolație fonică suplimentară din materliale corespunzătoare. Plus, optarea pentru varianta mată a țiglei va reduce sunetul la minim.

Cum pot afla cât o să mă coste acoperișul?

Pentru a obține costul total al proiectului Dvs. este nevoie să apelați la consultanța unuia dintre inginerii noștri, care în cel mai scurt timp se va deplasa la construcția indicată, va lua masurările necesare, va realiza proiectul, punând în calcul toate materialele și accesoriile necesare și vă va prezenta oferta.

Care este panta minima / maxima la care se poate monta acoperișul din țigle metalice?

Țigla metalică poate fi folosită pentru orice tip de acoperiș cu panta cuprinsă între 14 – 90 grade. Tabla profilată pentru acoperiș poate fi montată pe acoperișuri cu panta între 5 – 90 grade. Nu recomandăm instalarea țiglei metalice pe acoperișul turnurilor cu diametru mai mic de 2 m.

Trimiteți-ne întrebarea Dvs.

Aveți întrebări ? Nu ezitați să ne contactați la 076 774 477 sau trimiteți-ne o cerere de ofertă .