Eurostil - stil și calitate europeană

Luni - Vineri : 8:00 - 18:00

 • Română
 • Русский
 • Adresa Fabrica Eurostil

  Or. Bălți, str Aerodromului 62

 • 0231 89000

  076 774 477

Pe lângă activitatea de producție, vă oferim o serie de servicii complementare produsului nostru.
Am ținut cont că montarea acoperișului sau schimbarea acestuia, executarea unui gard sau orice altă lucrare care implică utilizarea produsulelor din această gamă, nu e un lucru zilinic pe care il știe fiecare, de aceea am ales să ne ajutăm cât de mult posibil clienții. Vă oferim:Serviciile Noastre

Serviciu de Consultanță Gratuită:

Ingineri calificați se deplasează la obiectul Dvs, efectuează masurările necesare, realizează proiectul și vă prezintă calculele, în cel mai util timp. Toate acestea nu vă obligă să procurați produsele de la noi. Puteți ușor compara ofertele de la alti reprezentanți și lua decizia finală.

Asistență profesională Gratuită:

Vă oferă posibilitatea să primiți sfaturi utile de la profesioniștii noștri în prioada de preinstalare, instalării și postinstalare.Livrare Gratuită:

În maxim 24 h veți primi produsul comandat oriunde în țară, cu condiția ca comanda depășește 100 m2. În caz de necesitate comanda poate fi livrată și în timp de 3-4h.Vă rugăm să specificați agenului nostru dacă aveți o urgență.

Montaj Acoperișuri:

Colaborăm cu echipe de încredere, care vă vor monta în cel mai scurt timp acoperișul, la un preț accesibil, la cea mai înaltă calitate.Garantăm calitatea lucrărilor efectuate de aceste echipe, asumându-ne toatal responsabilitatea .

 • Acte Oferite La Achiziție
 • Garanții
 • Certificate De Conformitate

La plasarea comenzii se oferă un set de documente: Contract, factură, proiect, certificate de conformitate și certificat de garanție.

Calitatea produsului final depinde de mulți factori, de care noi ținem cont zilnic. Oferim 10 ANI de GARANȚIE pentru caracteristicile de culoare și coroziune a produselor marca EUROSTIL. Nu uitați că garanția dată direct de un producător va oferă un grad de siguranță mult mai mare, datorită puterii lui financiare și localizării aproape de Dvs.

Toate produsele marca Eurostil sunt supuse anual unor verificări riguroase și dețin certificate de conformitate emise de organele competente.

Aveți întrebări ? Nu ezitați să ne contactați la 076 774 477 sau trimiteți-ne o cerere de ofertă.