Eurostil - stil și calitate europeană

Luni - Vineri : 8:00 - 18:00

  • Română
  • Русский

De ce oferta pe piață este atât de variată de la un producător la altul și merită să te axezi pe cel mai mic preț?

Am decis să vă prezentăm o listă de factori, care influențează direct pretul țiglei metalice și a tablei profilate:

1. Totul începe, sigur că, de la Materia Prima. Și aici ținem să menționăm, nu doar grosimea metalului utilizat la fabricarea țiglei și tablei, dar mult mai mulți factori, aparent nesemnificativi, care luați împreună, influințează calitatea și prețul produsului final:

În primul rând, noi alegem să achiziționăm materia primă de la producători siguri, ținând cont de țara de origine și vechimea în această industrie.  Aceștea au o experiență amplă în domeniu și pot garanta calitatea materiei prime livrate, care stă la baza calității produselor noastre.

➤ Grosimea metalului indicat în acte, corespunde cu cea reală a mărfii livrate

➤ Stratul de protecție de Zn este de cel puțin 225 gr/m2 (sau MgZn 120 gr/ m2, aliaj nou, care are acelaș grad de protectie impotriva coroziei). Cantitatea mai mică a stratului de protecție, reduce considerabil costul, dar și rezistența materialului în timp.

➤ Vopseaua polimerică și stratul acesteia, modul de aplicare și uscare. Doar un producător sigur, deține utilaje performante, livrează metal, pe care stratul de vopsea rezistă corespunzător manipulărilor ulterioare, ce se efectuează la profilarea metalului în produsul finit, adică nu crapă sau se dezlipește. Utilizarea vopselei polimerice a producătorilor siguri cum ar fi Akzonobel, PPGI, KCC sa, și in grosime de min.20 mk, poate garanta termenul de exploatarea de peste 10 ani al tablei prevosite.

Deci, toate acestea,  duc la majorarea costului materiei prime.

Din păcate sunt și așa producători, care achiziționând materia primă de joasă calitate, indică ca origine o țară sau un producător, în care Dvs. automat veți avea încredere, de exemplu  producător metal Germania, dar de fapt, verificând Certificatul de Origine, puteți descoperi scris în el „Made in China”. (Da, da, aveți tot dreptul să  cereți acest certificat).

 

2. Un alt factor care influențază prețul țiglei metalice este modelul profilării. Aceste forme, nu doar au ca scop aspectul estetic, dar și cel practic. Nu doar grosimea metalului, ci și înalțimea pragului, lațimea totală și forma acestuia, conferă produsului final rigiditatea și rezistentța  corespunzătoare, unui material destinat să  rezite ploilor, vânturilor și zăpezilor. Atunci când pragul este mai mare, țigla și tabla profilată sunt mai rezistente, nu se supun deformării la transportare și instalare, ceea ce influențează direct calitatea finală al acoperișului instalat.

3. Încă de la începutul activității ne-am propus să oferim produse și servicii, care să corespundă exact cerinților clienților noștri. Un impediment era timpul lung de așteptare, din momentul când se plasa comanda și până la livrarea produsului propriu zis.

Foarte rapid am recurs la fabricarea produselor conform comenzilor personalizate, ceea ce înseamnă, că nu mai așteptați până când vor fi comandate mai multe acoperișuri de același tip de țiglă ca al Dvs, iar noi pornim linia de producere pentru un volum mai mare, ceea ce ne-ar reduce costurile…. Dar producem doar pentru Dvs, volumul de țigla sau tablă profilată comandată.

Pentru noi, însă, acesta înseamnă costuri mai mari, dar pentru Dvs ca client, înseamnă siguranța că toată țigla metalica provine din acelaș rulou, garantându-se uniformitatea culorii acoperișului, chiar si peste zeci de ani, inclusiv a accesoriilor folosite.

4.O parte din producători, în scopul micșorării cheltuielelor pentru angajați, folosesc perioada rece a anului, pentru producerea accesoriilor pentru acoperișurile din anul viitor.

Acest fapt, nu garantează că acoperișul va avea aceași nuanță de culoare cu accesoriile. Noi recomandăm ca toatr elementele acoperișului – toată țigla sau tabla profilată, toate accesoriile – coamele, bordurile de colț, opritoarele de zăpadă etc. sa fie produse din acelaș rulou, nu din rulouri diferite.

Cu speranța că v-am ajutat un pic să înțelegeți care sunt punctele la care trebuie să atrageți atenția când achiziționați tablă profilată sau țiglă metalică pentru casa Dumneavoastră.

Un acoperiș trainc să aveți!


Tags: , , , , ,

Leave Your Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *