Eurostil - stil și calitate europeană

Luni - Vineri : 8:00 - 18:00

  • Română
  • Русский
acoperis-profnastil-eurostil-balti

5 Mituri FALSE despre acoperisul din tigla metalica

Ați reușit să ridicați o casă de toată frumusețea! Și ați ajuns la momentul când trebuie să decideți ce fel de învelitoare i se potrivește?

La sigur ca o faceți pentru prima dată în viață sau poate a doua ( cu excepția că sunteți un profesionist în cautarea de noi informații). Aici apar o mie și una de întrebări. Cum aleg acoperișul potrivit pentu casă? Ce tip de învelitoare aleg? De ce să aleg țigla metalică? Ce  preț e țigla metalică? Dar ce preț e cea ceramică? Care e prețul total al acoperișului casei?

 Întrebările vin una după alta și cuatați răspuns în dragul nostru Google. El la sigur va genera tot atât de multe râspunsuri, care se contrazic unul pe altul, în dependență de sursa care o citiți.

De aceea, am decis, împreună cu specialiștii noștri, să vă venim în ajutor, dezmințind cele mai des întâlnite mituri despre produsul nostru:

1 MIT: Țigla metalică se decolorează

acoperis-tigla-metalica

FALS: Unul dintre cele mai răspândite

mituri despre țigla metalică și în general despre învelitorile metalice este acela că se decolorează. Nimic mai neadevărat. Asigurați-vă ca optați pentru o țiglă metalică de calitate superioară, fabricată de un producător de încredere și nu veți avea un acoperiș decolorat peste ani.

Tehnologia de ultimă generație, de protecție UV, oferă o rezistență superioară la decolorare. Țigla metalică este fabricată din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester.

 

2 MIT: Țigla metalică este mai zgomotoasă

FALS: Un alt mit, foare răspândit și care îi împiedică pe  mulți să opteze pentru acest tip de învelitoare e că un acoperiș din țigla metalică e ca o întreagă orchestră de toboșari, în special când plouă sau când vreo pasăre decide să facă o plimbare. Total fals.

Dacă aveți cunoștințe care se plâng de așa ceva, recomandați-le să se adreseze unui specialist, caci pe semne „montatorii”  acestora nu fac parte din categoria profesionaliștilor adevărați.

În 99% montajul defectuos este  cauza acestui zgomot și nu țigla în sine.  Ca să nu mai spunem că dacă nu ești atent și nu te informezi s-ar putea să îți pui pe casă o tablă de 0,35mm grosime, iar specialiștii recomandă min. 0,45 mm.

Fiți atenți și cereți părerea unui profesionist!

3 MIT: Țigla metalică ruginește

Și iarăși FALS: Rugina apare de cele mai multe din cauza condițiilor de depozitare necorespunzătoare sau nerespectarea tehnologiei în procesul de fabricație.

În cazul depozitării greșite s-ar putea ca țigla să ruginească chiar înainte să ajungă pe casa Dvs. Prost depozitată înseamnă sub cerul liber, lungă depozitare într-o stivă, aproape de zonele umede sau în zone propice pentru condens.

Modul în care este depozitată  materia primă dar și produsul finit este un criteriu pe care trebuie să îl luați în calcul atunci când achiziționați învelitoarea pentru acoperișul vostru.

 

4 MIT: Țigla metalică se schimbă la 2 ani.

FALS: Sistemele de acoperiș din metal sunt realizate în prezent astfel încât să dureze mai bine 50 de ani. Un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor făcute de specialiști, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, de cel puțin 50-60 de ani.

De asemenea, țigla metalică este rezistentă la intemperiile vremii, precum ploaie, vânt, ninsori, dar și mucegai, astfel acoperișul să nu fie afectat de toate acestea.

De asemenea, o altă caracteristică importantă a țiglei metalice constă în etanșeitate. Astfel, sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu șuruburi autofiletante asigură o etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă și infiltrații sub învelitoare.

 

5 MIT: Montajul din țiglă metalică este scump.

Absolut FALS. În comparație cu montajul altor tipuri de învelitori, montajul țiglei metalice este mult mai accesibil ca preț. Contează să alegeți o echipă de montatori care vă oferă garanții și care au recomandări sigure.De altfel, când vine vorba despre siguranța acoperișului tău, nicio investiție nu poate fi prea mare – în special dacă îți dorești un aspect estetic și durabil. Mulți dintre proprietari fac greșeala de alege cele mai ieftine produse de pe piață care se deteriorează destul de repede. Astfel de montaje duc la costuri suplimentare de multe ori. În ziua de astăzi, poți alege acoperișuri din țiglă metalică, cu  calitate garantată la prețuri rezonabile.


Tags: , , ,

Leave Your Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *